Palvelut

Ystävällinen asennuspalvelu

Odottaako uusi kodinkoneesi asennusta ja käyttöönottoa? Jätä asennus ammattilaisen huoleksi! Hoidamme asennuksen nopeasti ja luotettavasti. Vapautat aikaa tärkeämpiin asioihin ja varmistat, että kodinkoneesi tulee asennettua oikein ja turvallisesti.

Ota yhteyttä

Kodinkoneiden huolto ja korjaus

Kodinkone hajosi? Tilaa meidät paikalle! Pääkaupunkiseudulla toimiva nopean toiminnan kodinkonehuolto saa koneesi takaisin toimintakuntoon ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Huollamme mm. uunit, liedet, mikroaaltouunit, liesituulettimet, kylmiöt, jääkaapit, pakastimet, pesukoneet, pesutornit, kuivausrummut, sekä kuivauskaapit. Kaupan päälle aina ystävällistä palvelua!

Ota yhteyttä

Kylmälaitteiden erikoisosaaja

Jääkaappi järjesti yllätyksen? Voimme auttaa! Tunnemme kaikkien yleisimpien merkkien, kuten Boschin, Siemensin, Candyn, Hooverin, Helkaman, Electroluxin, Whirlpoolin ja AEG:n erityispiirteet. Meillä on erityis kokemus Festivo-kylmälaitteista. Saat koneesi nopeasti takaisin kuntoon!

Ota yhteyttä

PALVELEVA AMMATTILAINEN

Ilmoitathan laitteesi mallitiedot ja takuutiedot yhteydenoton yhteydessä.

Maksaminen

Ensisijaisina maksutapoina käy pankki- ja luottokortti tai käteinen. Laskutusvaihtoehdosta tulee sopia etukäteen. Jos haluat maksaa huollon laskulla, veloitamme 8 € laskutuslisän.

Peruutus/muutos

Muista peruuttaa huolto ajoissa – viimeistään sovittua aikaa ennen, kaksi arkipäivää aiemmin klo: 16.00 mennessä, joko soittamalla (jos puhelinpalvelumme on avoinna) tai tekstiviestillä. Sitä myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 60 € myöhästymismaksun.